Gaven barnet vil elske! Med håndlaget barneservise fra ingridk kan du selv designe ditt servise! Velg farge, motiv og få skrevet navn og dato, og du har den perfekte gaven til en liten som skal feires. Om det er til barnedåp, navnefest, jul eller fødselsdag, et personlig barneservise passer alltid!

Se dine valgmuligheter!

Servisene har mange personlige tilpasninger, og i albumet under har jeg samlet bilder som viser deg alle dekorer, alle farger og de ulike skriftfargene.

Farger: Gul, Grønn, Blå, Lilla, Rosa

Dekorer: Rev, Kanin, Sau, Ekorn, Pinnsvin

Skriftfarge: Hvit og sort

Bestill ditt barneservise i nettbutikken, og vi leverer i løpet av 14 dager! Er fargen du ønsker deg midlertidig utsolgt? Ta kontakt for å høre hvor lenge det er til neste påfyll! Håndverket tar litt tid, men det er verdt å vente på 🙂

Kom til nettbutikken

2 thoughts on “Barneserviser, se alle mulighetene!

  1. Siren says:

    Hei,
    jeg vil gjerne kjøpe/bestille et barneservis i rosa med kanin på. Ønsker meg krus grøtskål og fat. Så det sto tomt på lager men når vil det være mulig og få det til tror du? Navnet jeg ønsker på settet er : Astrid Otilie Sandvik
    Mvh
    Siren Marie Høgholm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *