Barneserviser, se alle mulighetene!

Gaven barnet vil elske! Med håndlaget barneservise fra ingridk kan du selv designe ditt servise!

Velg farge, motiv og få skrevet navn og dato, og du har den perfekte gaven til en liten som skal feires. Om det er til barnedåp, navnefest, jul eller fødselsdag, et personlig barneservise passer alltid!

Se dine valgmuligheter!

Servisene har mange personlige tilpasninger, under ser du alle fargene du kan velge.

Farger: Gul, Grønn, Blå, Lilla, Rosa
Dekorer: Rev, Kanin, Sau, Ekorn, Pinnsvin
Skriftfarge: Hvit og sort

Bestill ditt barneservise i nettbutikken, og vi leverer i løpet av 14 dager! Er fargen du ønsker deg midlertidig utsolgt? Ta kontakt for å høre hvor lenge det er til neste påfyll! Håndverket tar litt tid, men det er verdt å vente på 🙂

Kom til nettbutikken