Er du på jakt etter et keramikkurs i nærheten av deg? Har du leire som hobby og ønsker å utvikle deg med leire som materiale? Savner du veiledningsvideoer på norsk? Jobber du med undervisning av barn og ungdom og kan tenke deg å bruke leire i formingsfagene? Hvis du svarer ja på et av disse spørsmålene så er det deg jeg har hatt i tankene når jeg satte sammen «Lær om leire».

Denne våren har jeg lansert en nettportal for kurs i leire! Lær om leire skal bli en samling videoer med tips og triks fra verkstedet, og jeg har allerede delt de første videoene. I videoene vil du kunne lære de triksene som gjør det lettere å jobbe med leire hjemme eller i undervisning. For å få tilgang til videoene lager du deg en medlemsprofil, da kan du se alt av gratis innhold så mye du vil, samt du får tilgang til et forum kun for medlemmer. I forumet kan du kommunisere med andre medlemmer, stille spørsmål og komme med erfaringer og tilbakemeldinger basert på videoene du har sett.

Noe av det du kan forvente å lære er:

– Hvordan lage gjenbruksleire

– Hvorfor og hvordan du knar leire

– Hva som er grunnleggende teknikker i leire

– Triksene som gir deg et godt grunnlag for å realisere dine prosjekter i leire

Du kan bli medlem her: www.ingridkristine.no/kurs

Etterhvert vi jeg også lansere mer avanserte kurs, basert på medlemmenes behov og ønsker. Skisserte planer er:

– Dreieteknikk

– Begitningsdekor

– Tomle/klypeteknikk

– Pølseteknikk

– Plateteknikk

– Lage hanker

Blir du medlem hos ingridk vil jeg dele med deg av min kunnskap om keramikerfaget. Jeg har jobbet fulltid med keramikerfaget siden 2010. Først som lærling hos min mor, og etter svennebrevet på egenhånd med merkevaren ingridk. Jeg er altså andre generasjons keramiker. Gjennom disse årene har jeg holdt en rekke kurs i leire. Både i grunnleggende teknikker og i dreiing. Jeg har holdt kurs for barn, familier og jeg har jobbet en periode som lærer på Kulturskolen i Horten. Å dele erfaringer og kunnskap om håndverket er noe jeg brenner for, og derfor er ingridk også godkjent lærebedrift i keramikerfaget. Siden 2017 har jeg hatt lærling på verkstedet. I 2019 ble jeg også engasjert i å skrive ny læreplan i faget, et utrolig givende og spennende arbeid som jeg er takknemlig for å få være med på.

Jeg håper du vil ha lyst til å sjekke ut et medlemskap her hos meg, og hjertelig velkommen.

Hilsen Ingrid Kristine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *