OM INGRIDK

ingridk keramikk eies av keramiker Ingrid Kristine Lund. Hun har svennebrev i keramikerfaget og har verksted og utsalg i Åsgårdstrand. Ingrid Kristine er andre generasjon keramiker i sin familie. Hennes mor, Anne Kristine Mjelva, har vært hennes læremester i faget.

Arbeidene til Ingrid Kristine er motivert av et fokus på bærekraft og holdbart håndverk. Med naturen tett på som storinspirasjonskilde utvikler hun produktserier du vil ha behov for i hverdagen.

ingridk keramikk er funksjonell, god å holde i, og bringer med seg en følelse av at du sitter med noe helt unikt laget av menneskehender fra start til slutt. Håndverket er i fokus, og en hver prosess i produksjonen får den oppmerksomheten den trenger for at sluttproduktet skal bli bra.

Siden 2017 har ingridk keramikk vært godkjent lærebedrift i keramikerfaget, og den første lærlingen startet sin læretid på verkstedet november 2017.

PROSJEKTER

Jeg påtar meg ulike oppdrag for utforming av keramiske produkter, hovedsakelig funksjonelle produkter. Jeg har samarbeidet med flere spisesteder og bedrifter som ønsker å få noe spesielt og personlig utviklet. Under kan du se enkelte større prosjekter.

SERVANTER | KVERNERIET SOLLI

Til Kverneriet Solliplass har jeg laget 5 unike servanter til toalettene i restauranten. 4 servanter er formet som store krukker, montert på smijernsstativ.

Den femte servanten er en tilpasset lavere variant for handicap toalettet.

DESSERTSKÅLER | KVERNERIET

Kverneriet ønsket dessertskåler til alle sine restauranter.
De skulle omfavne desserten og gi en lun opplevelse for kunden, samtidig som de skulle passe inn i deres stemningsfulle miljø og fargenyanser i restaurantene.

ELDHUSET BAKERI

For det koselige bakeriet Eldhuset i Tinn har jeg laget servise til servering av bakst, pizza og kaffe.
Et veldig hyggelig samarbeid, og et veldig passende resultat. Line kom på verkstedbesøk og var med på designprosessen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev