IngridKbarn_logo_farger

ingridk BARN

Her finner du gaver til barna som det er hyggelig å gi bort og morsomt å få! Få de personlige produktene der du selv kan være med å bestemme til siste detalj. Du velger selv hvilken farge, hvilket motiv og om du vil ha navn og dato.

Barneservisene fra ingridk har for mange kunder blitt en fast gave til de store anledningene. Nå utvider vi sortimentet og gir deg enda flere muligheter! Herlige produkter i lin, tre og keramikk. Vårt ønske er at gavene skal følge barnet over tid og bli en del av barnets hverdagsminner, i tråd med ingridk sin overordnede visjon.

Vi har tatt med de kjente motivene fra barneservisene og jobber nå med å få disse over på tekstiler, papir og treverk.

Du vil kjenne igjen både sauen, ekorn, pinnsvin, harepus og rev.

 

Sau

Produksjon

Alle våre produkter er håndlaget lokalt her i Vestfold. I barneavdelingen har vi gått fra å bare ha keramikk til å også inkludere tekstiler og etterhvert noe tre. For å kunne gi deg den beste mulige opplevelsen, fra du bestille ditt design til ferdig produkt blir levert hos deg, er det ansatt en ny person i ingridk keramikk AS. I første omgang produserer vi alt selv i lokalene til ingridk keramikk og Galleri Smalgangen, Åsgårdstrand. Vi kommer videre til å jobbe her i Åsgårdstrand med lager, ferdigstilling og dekor av produktene. Første del av produksjonen ønsker vi på sikt å sette bort til en samarbeidspartner som jobber med tilrettelagte arbeidsplasser.